Mijn eigen avontuur

Ik hou van de pure en ruwe kanten in mijn leven. De zon en de regen voelen, een berg op wandelen, terwijl ik denk: ”waarom vond ik dit leuk?”. Ik geniet van iemand die zijn hart openstelt. Knuffel graag dieren en huil om verlies in mijn leven.

De rauwe kanten van de natuur trekt me. Bijvoorbeeld een dode boom door de bliksem getroffen of een winterdag vol regen en kou. De schoonheid van sneeuw. Het doet pijn of het verwonderd me. Zo komt bij mij buiten naar binnen en andersom. Het resoneert bij mij.

Juist in die momenten dat ik uit mijn comfortzone ben voel ik dat ik leef! Die diepte ervaren maken mij tot de vrouw die ik nu ben. Zacht en bewogen. In mijn zachtheid ligt mijn kracht

Mooi en bijzonder vind ik het om iemand zijn ‘echte’ verhaal te horen. Jou passies en verlangens met de hobbels en kuilen doen er toe. Als daar ruimte voor is dan is er echt puur en oprecht contact. Verbinding met de ander dat vind ik mooi.

In mijn werk als persoonlijk begeleidster van verstandelijk beperkten zie ik dagelijks de pure kanten van deze bijzondere mensen. Ze zijn zoals ze zijn, zonder masker, heerlijk en confronterend. Soms houden zij mij een spiegel voor en zie ik mezelf uitvergroot.

Tijdens mijn werk en daarbuiten kwam ik er achter dat het luisteren en het verhaal zoeken achter de koetjes en kalfjes als een 2e natuur voor mij is. In mijn leven kwam er meer ruimte in mijn hart en hoofd om me verder te ontwikkelen tot coach. Als buitenmens voelt in de natuur coachen als heel natuurlijk. Ik voel me vrij en ontspannen in de buitenlucht.

Ik heb de life en outdoor coaching gevolgd  bij Atma instituut. Het heeft me veel gebracht, bijvoorbeeld dat ik zelf sturing kan geven aan mijn vaste patronen, gevoelens, gedachtes en onzekerheid. Het waren voor mij verhelderende aha momenten. Niet dat alles meteen opgelost is, maar ik ging de uitdaging aan om een laagje dieper te gaan. Het zijn voor mij die kleine stapjes waardoor ik nu vanuit mijn eigen verlangens mijn leven leef.

En elke dag is een nieuwe stap! Welke nieuwe stap wil jij zetten zodat jij in je kracht staat of tot bloei kan komen ? Vandaag al kun je besluiten om een nieuwe stap of stapje te zetten.

Wil jij ook buiten ervaren zodat je gaat bloeien?

Maak vrijblijvend een afspraak.