Wat bied ik

Wat gaan we doen? We gaan de natuur in. Samen gaan we op avontuur. We wandelen weg van de drukte, de telefoon en het moeten.

Buiten coaching traject

Wat houdt buiten coachen in? Buiten kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Door te lopen en te praten, ben je aan het werk met je lichaam, hoofd en gevoel. Hierdoor blijven inzichten uit de gesprekken langer hangen. Thema’s worden buiten snel helder.

Op de hei en in het bos verkennen we jouw hulpvraag. Al wandelend en stilstaand ontvouwt zich jou proces. Ik beweeg mee, stel vragen en spiegel wat ik zie. Door een oefening te doen laat ik je ontdekken wat er bij jou van binnen gebeurd. Regelmatig staan we stil bij beelden die we onderweg tegen komen, die je op nieuwe gedachten, gevoelens en ervaringen kunnen brengen. Zo kom je steeds weer een laagje dieper in jezelf.

Logo

Bezinningsavontuur

Wat gaan we doen? We gaan de natuur in. Samen gaan we op avontuur. We wandelen weg van de drukte, de telefoon en het moeten. In deze wandeling maak je contact met jezelf en de natuur.

Ik werk met thema’s. Onderweg bied ik je op speelse wijze creatieve oefeningen aan. En soms doen we bewust ook niets om zo de stilte te ontmoeten en je zintuigen te prikkelen. Je hoef niets. Ik beweeg mee, en kijk wat er ontstaat in jou proces en laat je ervaren.

Ik zorg voor materiaal, drinken en wat lekkers voor onderweg.

  • Bij het bezinningsavontuur is geen intake gesprek nodig.
  • Kosten: 120,- (BTW vrijgesteld )
  • Tijd: 2 uur

Wanneer

We spreken af in de omgeving van Amersfoort op een doordeweekse dag.  In principe wordt bij ieder weertype gewandeld.   

Vergoeding

Kosten voor coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeringen

wat bied ik

Wil jij ook buiten ervaren zodat je gaat bloeien?

Maak vrijblijvend een afspraak.